Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Weekendtip: vlootdag in Harlingen

7 april 2017 Cristian Blog 0


De vlootdag in Harlingen aankomende  zaterdag is de feestelijke start van het zeilseizoen van de bruine vloot. En het is bij uitstek een ontzettend gezellig familie evenement in het pittoreske Friese stadje waar van alles te doen is voor jong en oud. 


Zaterdag 8 april krijgt u al een indruk van de activiteiten op het Wad de komende zomer! Er is live muziek, heerlijk en ambachtelijk bereid eten en drinken, een sfeervolle markt, Shantykoren, oude ambachten, kunst en boottochten waar eenieder zich voor in kan schrijven.Aan beide kanten van de haven liggen de klippers, schoeners en tjalken klaar van de bruine vloot klaar om u en uw familie aan boord te verwelkomen. Er is de mogelijkheid om de schepen te bezichtigen, te genieten van de sfeer op het speciaal voor deze dag ingerichte ‘Vlootdag terras’ en als klap op de vuurpijl kunt u een stukje meevaren met een van de schepen op het Wad >>> 

klik hier voor meer info

 <<<.

Nautische rommelmarkt
De Vlootdag markt wordt van 11:00 -17:00 uur gehouden rondom de Zuiderhaven (zeezijde) in Harlingen. Hier zult u tevens een markt et allerlei watersport- en scheepsgerelateerde artikelen, zowel nieuw als tweedehands aantreffen. Naast het Nautische gedeelte is er ook ruimte voor deelnemers die allerhande snuisterijen, antiek & curiosa, kleding, boeken, sieraden, ambachtelijke (h)eerlijkheden, hippe & kunstige, eigen ontwerp en/of makelij aanbieden.


Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen