Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Weekendtip: Smelne boatshow Drachten

17 maart 2017 Cristian Blog 0




Plugins 17
Nog op zoek naar een droomjacht? Op 17, 18 en 19 maart worden er tijdens de Smelne Boatshow in Drachten ruim zestig gebruikte motorjachten gepresenteerd, variërend van 9 tot 15 meter in diverse prijsklassen. Hiermee is het de grootste voorjaarsshow op één locatie.



Smelne Boatshow

Op de werf in Drachten worden de komende dagen verschillende motorjachten tentoongesteld. Dit zal gebeuren in de buitenhaven, in de overdekte binnenhaven en in de showroom. Allerlei schepen treft u hierbij aan, variërend van middenklasse schepen tot exclusieve jachten. Smelne Yachtcenter is overigens meer dan een jachtbemiddelaar alleen. U kunt er ook terecht voor het verkopen van uw boot, winterstalling en onderhoudsbeurten.

Toonaangevend watersportbedrijf

Smelne Yachtcenter is al meer dan veertig jaar één van de meest flexibele en spraakmakende werven van Nederland. Wat ooit  is begonnen in een werkplaats, is nu uitgegroeid tot een moderne werf en heeft een ruim aanbod aan kruisers, vletten, trawlers en halfglijders van 10 tot en met 15 meter. Door het innoveren en ontwikkelen van nieuwe modellen is Smelne uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende watersportbedrijven in Europa. Met zo’n 32 modellen is er een ruim aanbod voor vele doelgroepen.

Meer weten? Kijk dan op 

www.smelne.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen