Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Weekendtip: KerstFair Huis Doorn 2016

16 december 2016 Cristian Blog 0

Heeft u vrienden en familie uitgenodigd om de kerstdagen gezellig op uw boot door te brengen, maar kunt u nog wel wat inspiratie gebruiken? Bezoek dan de KerstFair Huis Doorn. Tijdens het event komt u in contact met allerlei smaakmakers, trendsetters en specialisten die u kunnen helpen om uw boot volledig in de kerstsferen te brengen. U krijgt tips hoe u bijvoorbeeld de tafel mooi kunt dekken of hoe u uw interieur kunt voorzien van gezellige versieringen. Ook is er muziek in de vorm van Christmas Carols. Genoeg reden om dit weekend af te reizen naar het Park van Huis Doorn.



Museum Huis van Doorn
Ruim zeventig standhouders exposeren tijdens de Kerstfair Huis Doorn, waar bezoekers kunnen wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook een bezoek brengen aan het museum van Huis Doorn. Het museum is oorspronkelijk een uit de veertiende eeuw daterende waterburcht welke aan het eind van de achttiende eeuw verbouwd is tot een elegante buitenplaats. Het statige kasteel dankt zijn bekendheid vooral aan de Duitse ex-keizer Wilhelm II.

Hoe heurt het eigenlijk?
Naast de zeventig standhouders wordt er ook live gezongen. Zo zijn er alle dagen een koor dat Christmas Carols zingt. Tevens is er een hoeden- of roofvogelshow en is er een uniek optreden in de Oranjerie. De vrijwilligers van Huis Doorn hebben op hun beurt ook iets unieks geregeld in het paviljoen. Daar horen de bezoekers van een echte butler 'hoe het nu eigenlijk heurt'. Daarbij zal hij iedere dag rond 16 uur een fles champagne sabreren.

Prijzen
De prijs voor het evenement is gelijk aan de normale entreeprijs van het museum (12 euro) en online zijn de tickets nog twee euro goedkoper. Het is dus een unieke manier om zowel de fair als het museum te bezoeken. Met de Museum Jaarkaart kost een entreeticket zelfs maar zeven euro en voor kinderen tot en met 17 jaar zes euro. Een parkeerkaarten kost twee euro, waarvan de opbrengst rechtstreeks naar het museum vloeien.

Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en via de voorverkoop via www.kerstfairhuisdoorn.nl. De beurs is geopend van vrijdag 16 tot en met zondag 18 december van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer weten? 

kerstfairhuisdoorn.nl



 

 

 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen