Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

#Weekendtip: Het Nationale Vuurwerk in Rotterdam

30 december 2016 Cristian Blog 0

Wilt u het nieuwe watersportjaar in stijl inluiden? Ga dan met familie en vrienden naar Het Nationale Vuurwerk in Rotterdam! Deze spectaculaire vuurwerkshow is voor iedereen vrij toegankelijke en vindt op 31 december 2016 plaats boven de Erasmusbrug in Rotterdam. 



Aftellen
Vier het nieuwe jaar in stijl en geniet vanaf de kade met uw familie en vrienden onder het genot van een glas champagne en tel samen met nog 40.000 andere enthousiaste mensen af tijdens de spectaculaire Countdown naar 2017! En dan barst om precies 00.00 uur het mooiste vuurwerk los boven de Erasmusbrug, welke ook live te zien zal zijn op RTL!

Vanaf het water
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het vuurwerkspektakel vanaf het water te aanschouwen! In Rotterdam zijn er voldoende havens van waaruit u richting de Erasmusbrug kunt varen. Zoekt u nog een ligplaats voor komend weekend?

City Marina Rotterdam

en

Jachthaven Rotterdam

hebben nog ligplaatsen beschikbaar.

Gratis metrovervoer
Dit jaar rijdt de metro in Rotterdam voor het eerst én gratis tot 02.00 uur richting het Centrum! De RET rijdt tussen 22.00 uur en 23.45 uur en tussen 0.15 uur en 2.00 uur met Metrolijn C en E. Dat betekent dat iedere 10 minuten metro’s rijden op de metrolijn C tussen Capelsebrug en Vijfsluizen en de E-lijn tussen Meijersplein en Slinge. Verblijft u bijvoorbeeld in een jachthaven buiten de stad, maar hebt u de beschikking over een auto? Parkeer dan bij P&R Capelsebrug, Kralingse Zoom, Slinge of bij stations Melanchtonweg en Meijersplein en neem dan het gratis OV naar het centrum.

Live op RTL!
Kunt u er 31 december niet bij zijn? Geen punt, want dan komt Het Nationale Vuurwerk gewoon naar u toe! Vanaf 23:55 wordt op RTL namelijk live geschakeld naar de Erasmusbrug in Rotterdam, waar om precies 00:00 het allergrootste, mooiste en meest spectaculaire vuurwerk van Nederland de lucht in zal knallen!

Jachthaven.nl wenst u een fijne jaarwisseling en een buitengewoon mooi watersportjaar.

Meer informatie vindt u op:

hetnationalevuurwerk.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen