Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Weekendtip: Hanzedagen in Kampen

16 juni 2017 Cristian Blog 0

De Internationale Hanzedagen 2017 vinden deze week plaats in Kampen. Nog tot en met zondag 18 juni bent u van harte welkom tijdens dit bijzondere evenement: een bijeenkomst van Europese Hanzesteden. Ieder jaar organiseert één van de Hanzesteden een ontvangst waarbij alle andere Hanzesteden welkom zijn om elkaar te ontmoeten en de steden te promoten. Inmiddels is dit een internationaal netwerk van 187 Hanzesteden uit zestien landen. Een groots evenement waarbij we veel bezoekers uit binnen- en buitenland hun opwachting maken.Vier dagen lang is het feest in de stad. Van Koggewerf tot Oorgat en van IJsselkade tot Stadspark. Overal zijn activiteiten in de Hanzestad, en zoals in de traditie van de eeuwenoude handelsroute, zijn deze natuurlijk grotendeels nautisch gekleurd. Naast avondconcerten met het hoofdpodium aan de IJssel, kunt u in de historische buitenhaven klassieke botters en punters bezichtigen en de roeimarathon van 68 kilometer op zaterdag supporteren! Bezoek de Koggewerf en doe mee aan één van de vele vaartochten.

Kampen: Hartelijke Hanzestad aan de IJssel

Kampen is een eeuwenoude Hanzestad met een levendig karakter. Een inspirerende skyline langs de rivier de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen en een historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling en daarmee het ideale decor voor de Hnzedagen 2017.

Kampen heeft daarnaast een unieke winkelstraat, een aantrekkelijke woningmarkt en een rijk verenigingsleven. Verder is de stad omringd door prachtige natuurgebieden. Kortom, laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Kampen!

Meer informatie over de Hanzedagen 2017 vindt u

>>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen