Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Weekendtip: Gebruikte Botenbeurs Hoorn

8 september 2017 Cristian Blog 0

Vanaf vandaag vindt de Gebruikte Botenbeurs Hoorn voor de negende keer plaats, en zal het gehele weekend duren. Waar? In de prachtige monumentale havens van de oude Zuiderzee-stad. De Gebruikte Botenbeurs maakt onderdeel uit van de Waterweek Hoorn 2017. Dit evenement kent 17 verschillende evenementen, met o.a. Drakenbootraces, Swim to Fight Cancer, het Wijnfestival Hoorn, Shantyfestival, Fiets ‘m d’r over en een Nautische markt.



De Gebruikte-Botenbeurs Hoorn is de grootste in z’n soort en is voor bezoekers gratis toegankelijk. In de havens liggen naar verwachting rond de 150 boten te koop in alle soorten en maten. Dat varieert van trailerbare zeilboten en sloepen tot 20 meter lange luxe jachten in het hogere prijssegment. Tussen deze uitersten is er een gevarieerd aanbod voor elke portemonnee met ongeveer evenveel motor- als zeilboten. De boten liggen op Mediterrane wijze voor anker met de achterstevens naar de kade, wat een sfeervolle aanblik biedt. Op de wal staan kramen en tenten met nautische producten en diensten.


Niet alleen bedrijven kunnen zich inschrijven, ook particulieren die de verkoop zelf ter hand nemen zijn welkom. Elk jaar vinden tientallen boten een nieuwe eigenaar tijdens of vlak na de beurs. Bovendien komen elk jaar veel bedrijven terug, wat bewijst dat er goede zaken worden gedaan. De deelnemers waarderen de lage kosten terwijl de bezoekersaantallen hoog zijn. De Gebruikte Botenbeurs Hoorn onderscheidt zich onder andere door de gemoedelijkheid en de ongedwongen sfeer die goed past bij de watersport.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen