Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Weekendtip: Frisian Boat Show - open huis bij bootverhuurbedrijven in Friesland

24 maart 2017 Cristian Blog 0

Volgend weekend - zaterdag 1 en zondag 2 april 2017 van 10.00 tot 17.00 uur - houden Friese jachtverhuurbedrijven en andere watersportbedrijven open huis. De open dagen bieden de gelegenheid om gratis kennis te maken met motorbootvaren, zeilen en nieuwe ontwikkelingen in de watersport zoals e-boating (elektrisch varen!).



De deelnemende bedrijven bieden bezoekers een kijkje achter de schermen en stellen beginners en gevorderden in de gelegenheid een proefvaart te maken met een huurjacht. Het open huis is eigenlijk een in-water-show vlak voor het begin van het vaarseizoen. De bedrijven doen hun best om de boten piekfijn te presenteren. Verhuurders vrolijken het open huis op met een hapje, drankje en live-muziek.

Proefvaren met tien zeer verschillende elektrisch aangedreven motorboten en zeilboten
In hoog tempo verschijnen elektrisch aangedreven boten op de markt. Wat elektrisch varen betreft is Friesland koploper in Europa dankzij door de provinciale overheid gestimuleerde ontwikkelaars van bootrompen met minimale weerstand in het water, motoren en accu’s. Tijdens de Frisian Boat Show is er in de haven van Hoora Gouden Boaijum Heeg de mogelijkheid om proef te varen met zeer uiteenlopende elektrische sloepen, toerboten, zeilboten en een unieke canal cruiser die speciaal is gebouwd voor de Elfstedenroute. Ook zijn in de haven presentaties en demonstraties van de nieuwste lichtgewicht elektrische buitenboordmotoren.

De deelnemers aan de Frisian Boat Show vindt u >> hier

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen