Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Weekendtip: Festival DORST 's-Hertogenbosch

26 augustus 2016 Cristian Blog 0

Van 26 tot en met 28 augustus staat het fijne stukje Brabant in het teken van mooie wijnen en bijzondere bieren, maar ook, lekker eten, een cocktail, dj’s en (retro)muziek, kortom: Festival DORST.



Proef, ruik, leer, beleef en proost samen met je vrienden, familie of collega’s op het leven. Met een keuze uit meer dan 70 bieren en wijnen, heerlijk eten vanuit de food trucks én in goed gezelschap geniet je samen van een zwoel Brabants nazomerfeestje.

Bier Proeflokaal

Bierbrouwen is een kunst. Zowel op internationaal als lokaal niveau worden de mooiste bieren geproduceerd. Bij DORST kun je kiezen uit meer dan 70 speciaalbieren, allemaal met een eigen karakter en smaak.


Geniet van de ‘all time favourites’ of laat je verrassen door nieuwe namen. Van wit blond tot zoet donker en India Pale Ale, een vers getapt biertje of koud flesje smaakt natuurlijk het allerbest met een bijpassende bite. Bij de DORST bier- en spijsproeverij draait het daarom niet alleen om de ‘bieren’ maar vooral om de combinatie met lekker eten.


Walhalla voor wijnliefhebbers


Wat is een zomers festival zonder goede wijnen? Bij DORST vind je ruim 70 exotische, kruidige en soepele exemplaren van over de hele wereld. Jong en fris of jarenlang in houten vaten gerijpt; elke fles wijn heeft zijn eigen smaak en verhaal.


Ontkurk een bijzonder jaar met een date of drink een speciale blend met vrienden. Per glas of per hele fles.


Foodtrucks voor levensgenieters


Bij DORST draait het natuurlijk om drinken en het ontdekken van bijzondere bieren en goede wijnen. Maar dat wil niet zeggen dat we lekker eten overslaan. Integendeel.


Verspreid door de idyllische stadsparken vind je verschillende bekende food trucks die de meest smakelijke gerechten voor je neus bereiden. Vergeet ze niet te combineren met een vers getapt biertje of speciaal geselecteerde wijn.


Of je nu komt voor een goed glas of gewoon een leuke dag met je vrienden, bij DORST komt iedereen aan zijn trekken!

Meer weten? Kijk dan op:

www.festival-dorst.nl/festival-dorst-s-hertogenbosch

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen