Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Weekendtip: De Eerste EOC-Traditionele Schepen Beurs in Den Helder

11 november 2016 Cristian Blog 0

De Eerste EOC-Traditionele Schepen Beurs in Den Helder vindt dit weekend plaats. Van vandaag tot en met zondag 13 november kunt u terecht op het oude Marine Complex Willemsoord voor een bijzondere ervaring: beleef onze nautische historie en het gevoel van touw, hout, diesel, doek en dampen.

[caption id="attachment_10749" align="aligncenter" width="849"] De Tecla onderweg naar Den helder[/caption]

De EOC-Traditionele Schepen Beurs is een nieuw initiatief dat georganiseerd wordt in Den Helder. De EOC Traditionele Schepen Beurs (EOC-TSB) streeft ernaar om een ontmoetingsplek te worden voor iedereen die iets met Traditionele Schepen te maken heeft.

Van wereldreizigers tot jongeren
De beurs hoopt een breed publiek aan te spreken van mogelijke wereldreizigers die op zoek zijn naar de reis van hun leven aan boord van een oceaan zeiler tot vrijwilligers die zich voor het behoud van het traditionele schip in willen zetten. Van jongeren die dromen van het exploiteren van een schip tot oudere generaties die graag nog eens een reis met hun eigen jacht zouden willen maken, of hun kennis over willen dragen aan nieuwe generaties.

Stichting Traditionele Schepen Beurs
Stichting Traditionele Schepen Beurs is dit jaar opgericht met als doel om middels de nieuwe beurs de traditionele scheepvaart weer de glans te geven die het verdiend. Zo is ondermeer ten doel gesteld om te helpen museale schepen goed te conserveren, en om jongeren te bewegen te kiezen voor het vak, zodat traditie een toekomst heeft.

De EOC Scheepsverzekeringen is hoofdsponsor van de EOC-Traditionele Schepen Beurs. Het volledige programma en meer vindt u hier: 

Traditionele Schepen beurs



Op eigen kiel naar Den Helder? Een passantenplek boeken in jachthaven Willemsoord kan

hier

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen