Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Weekendtip: Brasserie Maritime Zierikzee

3 februari 2017 Cristian Blog 0

Bent u van plan om dit weekend buiten de deur te gaan eten? Wellicht is Brasserie Maritime dan wel een heel goed restaurant om naar toe te gaan.  Dit eigentijds restaurant bevindt zich in de sfeervolle haven van Zierikzee en heeft zich bovendien laten inspireren door het maritieme leven.



Restaurant voor visliefhebbers

Het eigentijdse restaurant is voorzien van een moderne inrichting, wat u tevens terug ziet in de menukaart. Maar ook de historische locatie en het maritieme gevoel komt terug in dit restaurant aan de sfeervolle haven van Zierikzee. Al sinds 2003 bedient het restaurant vele visliefhebbers van overheerlijke visgerechten. De schaal- en schelpdieren, gecombineerd met een met zorg uitgezochte wijn bezorgt u een prachtige avond. Met een grote keuze aan vleesgerechten wordt de vleesliefhebber overigens ook niet vergeten.

Elke maand een andere wereldstad

Geheel geïnspireerd op de keuken van verschillende wereldsteden presenteert Brasserie Maritieme een vijfgangendiner voor slechts €25,- per persoon. Het restaurant begon haar wereldreis in oktober in de wereldstad New York. Vervolgens presenteerde het gerechten geïnspireerd op de steden Cape Town, Tokyo en Buenos Aires. Momenteel staan er voortreffelijke gerechten uit Sydney op de kaart.

Meer informatie vindt u op de website: www.brasseriemaritime.nl

 

 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen