Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Weekendtip: Autosalon Rotterdam

25 november 2016 Cristian Blog 0

Rotterdam is momenteel de 'hotste' stad van ons land. Reden: er valt altijd wel wat te beleven. Zo vindt er dit weekend in Ahoy dé autobeurs van Nederland plaats: Autosalon Rotterdam. Een ideaal uitstapje om te combineren met een bezoekje aan één van de prachtige jachthavens die Rotterdam rijk is.






De 4e editie van AutoSalon Rotterdam belooft dit jaar het bruisende middelpunt te worden voor de ware autoliefhebber. Na het wegvallen van de Auto-RAI is AutoSalon Rotterdam uitgegroeid tot Nederlands grootste beurs op automotive gebied. De beurs voorziet in een grote behoefte van de consument om zich te laten informeren over verschillende automerken of auto gerelateerde artikelen.




Tijdens Autosalon Rotterdam tref je alles aan op het gebied van de nieuwste modellen, conceptcars, klassiekers, gadgets en auto gerelateerde producten. Bovendien kun je op de AutoSalon direct je auto verkopen, nieuwe auto kopen en financieren. Daarnaast zijn er diverse activiteiten zoals testritten maken of stap in een simulator. Ook worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen.





Autosalon Rotterdam wordt van 25 t/m 27 november gehouden in Rotterdam Ahoy. Meer informatie over de autobeurs vind je

hier.






Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen