Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Weekendtip: 24 uursrace Medemblik

25 augustus 2017 Cristian Blog 0

Het is druk op het IJsselmeer de komende 24 uur. Dus ook 's nacht. 19:00 vanavond zijn de eerste groepen van de honderden zeilers vertrokken voor de 24uursrace van Medemblik. Met welke strategie varen de jachten rond om in het komende etmaal zo veel mofelijk zeemijlen af te leggen?

In tegenstelling tot een zeilwedstrijd waarbij een vastgestelde baan in zo kort mogelijke tijd gevaren moet worden, wordt er in deze tocht naar gestreeft om in 24 uur zoveel mogelijk gevaren mijlen te realiseren. Vaargebied is het IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee en Noordzee. De te varen route kiezen de deelnemers zelf. Er zijn 9 starthavens aan het IJsselmeer en 5 aan het Markermeer. 24 uur na de start finisht een ieder spectaculair voor de haven van Medemblik.

Dobberen of jakkeren?
Wat gaat de wind vannacht en morgen doen? Wordt het dobberen of jakkeren? Volg de teams via de Facebook-pagina Kustzeilers 24 Uurs Zeilrace, via Twitter Kustzeilers #dl24uurs en via de tracking op deze website van de race kunt u alles live volgen. Klik >>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen