Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Watersportvereniging Noord-Beveland viert 50-jarig bestaan met nautisch evenement

4 april 2016 Cristian Blog 0

NOORD-BEVELAND Vanwege het 50 jarige bestaan van watersportvereniging Noord-Beveland wordt er op 16 april een nautisch evenement georganiseerd. Markt, presentaties, optredens, eten en drinken: het maritieme lifestyle evenement heeft van alles te bieden.



Het maritieme lifestyle evenement “50 jaar watersportplezier aan de Oosterschelde”  heeft naast de nautische markt een aantrekkelijk programma met leuke presentaties en optredens in de grote tent. Het begint met een lezing van Paul Matthijssen en Yvonne Kuijpers van OceanPeople over tochtplanning, hun activiteiten met OceanPeople en de bouw van de Sentijn 37IQ. Stefan Coppers van Team Brunel geeft een spectaculaire lezing over de verrichtingen van Team Brunel in de laatste Volvo Ocean Race. En de kinderen vermaken zich ondertussen bij het gevarieerde kinderprogramma. Ze kunnen hun energie kwijt op een springkussen, kijken naar het optreden van een goochelaar, ballonfiguren maken en zich laten schminken. Tevens wordt er officieel stilgestaan bij de mijlpaal. Dit zal gebeuren tijdens een receptie voor leden en genodigden. Na de receptie kan iedereen van een feestelijk buffet genieten in de feesttent.

Programma Maritiem lifestyle evenement "50 jaar watersportplezier aan de Oosterschelde"

10.00 - 16.00 uur             Nautische markt

10.30 – 12.00 uur             Lezing door OceanPeople

12.30 – 13.30 uur             Kinderprogramma, goochelshow door goochelaar Jeffrey.

13.30 – 14.30 uur             Ballonfiguren maken met goochelaar Jeffrey

14.00 – 15.30 uur             Presentatie Team Brunel in Volvo Ocean Race

14.00 – 16.00 uur             Schminken voor kinderen

16.30 – 18.00 uur             Receptie voor leden en genodigden

Nautische markt

De nautische markt vindt plaats op het haventerrein van WSVNB aan de jachthaven van Colijnsplaat. Op de nautische markt presenteren ruim 23 watersport en recreatie gerelateerde bedrijven uit de regio mooie producten en interessante aanbiedingen.

Tochtplanning Oceanpeople

OceanPeople zal een boeiende presentatie geven over tochtplanning voor zeil- en motorboten. Daarnaast gaan zij in op de activiteiten van OceanPeople en de bouw van de Sentijn 37IQ. OceanPeople bestaat uit Paul Matthijssen en Yvonne Kuijpers. Hun prachtige schip, de Shaula, een Sentijn 37 IQ is op deze dag ook in de haven van Colijnsplaat aanwezig.

Kinderprogramma

Ook aan onze jeugdige watersporters is gedacht met een leuk kinderprogramma. Van 12.30 uur tot 13.30 uur treedt Goochelaar Jeffrey op, hij is bekend van optredens in de “Wereld draait door”. Hij heeft een leuke aantrekkelijke “WOW” goochelshow, voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. In de goochelshow neemt hij ons mee in de magie van het goochelen. Het is een goochelshow met veel kaartentrucs, maar ook hele andere trucs. In deze show bepalen de kinderen welke truc de “WOW” Factor krijgt, ook krijgt een aantal kinderen een belangrijke rol in deze show.

Team Brunel in de Volvo Ocean Race

Stefan Coppers, journalist, fotograaf en verslaggever bij Tros Z@ppsport, is tijdens het maritieme lifestyle evenement uitgenodigd als speciale gast. Hij filmde en fotografeerde vorig jaar tijdens de Volvo Ocean Race aan boord van Team Brunel. Onlangs werd hij uitgeroepen tot Mediaman van het jaar tijdens de Zeiler van het jaar verkiezing. Als outsider werd hij door het koken van maaltijden, nachtelijke koffierondjes en het helpen met hozen meer en meer onderdeel van het geoliede Brunel-team.

Meer informatie vindt u op:

www.wsvnb.nl



Een ligplaats boeken voor jachthaven Colijnsplaat doet u

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen