Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Wat zijn de 5 goedkoopste tankstations aan het water?

8 augustus 2016 Cristian Blog 0

Nieuwsgierigheid voer ons langs de verschillende tankstations aan het water. We waren namelijk wel benieuwd waar je tegen een scherpe prijs diesel kunt tanken. Vooralsnog hebben we een lijst van 5. Maar aangezien het nog een hele zoektocht was om de goedkoopste aanbieder boven te laten drijven, vragen we het toch even: wie weet waar je in Nederland voor een mooie prijs aan de waterkant kunt tanken?

1. Jachthaven Strand Horst (literprijs diesel: €1,21)




Ben je lekker aan het varen aan het Veluwemeer, maar is je diesel bijna op? Wees dan gerust. Jachthaven Strand Horst ligt in het Randmeren gebied, pal aan het Wolderwijd en heeft genoeg diesel in huis om je verblijf op het water nog even te verlengen.


2. Watersport Sevice Crezée (literprijs diesel: €1,22)



Watersportservice Crezée is gevestigd in de haven van Lage Zwaluwe en ligt heel dicht bij Nationaal Park de Biesbosch, Amer, Hollands Diep en Merwede. Genoeg opties dus waar je met een volle tank naartoe kunt varen.


3. Jachthaven Andijk (literprijs diesel: € 1,25)



Jachthaven Andijk ligt aan het IJsselmeer en heeft genoeg diesel in huis om je voorlopig niet druk te hoeven maken dat aan een mooie dag, vroegtijdig een einde komt.

4. Jachthaven Bruinisse (literprijs diesel € 1,29)



Jachthaven Bruinisse ligt in Zeeland aan het Grevelingenmeer. Een omgeving waar je niet bang hoeft te zijn dat je je er verveelt. Bang om zonder diesel te komen zitten is gelukkig ook niet nodig.

5. Watersportcentrum Tacozijl (literprijs diesel € 1,34)



Jachthaven Tacozijl in Lemmer ligt dichtbij de Brekken met directe doorvaart naar de Friese meren. Met een volle tank vaar je zo het IJsselmeer op.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen