Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Wat is de leukste jachthaven voor honden? (AWARD!)

2 mei 2017 Cristian Blog 0

INGEZONDEN MEDEDELING

Sinds deze week kunt u bij Hondenaanboord.nl jachthavens beoordelen op hondvriendelijkheid. Welke jachthavens zijn het populairst bij hondeneigenaren en welke jachthaven verdient de Award voor de leukste jachthaven voor honden?  

Onder booteigenaren zijn veel hondenliefhebbers die hun hond meenemen.  Naar schatting heeft één op de drie à vier boten één of meerdere honden aan boord. Het is gebleken dat de meeste baasjes bij de keuze van jachthavens rekening houden met hun viervoeter(s).

Beoordeling jachthavens op hondvriendelijkheid
Bij de beoordeling van de jachthavens wordt gekeken naar gastvrijheid, faciliteiten voor honden, de hond-veiligheid en de nabije omgeving van de jachthaven. Daarbij kan gedacht worden aan uitlaat- en wandelmogelijkheden, zwemmen en watersporten met honden.

Het beoordelen van de jachthavens geschiedt via een beoordelingsformulier op de website

www.hondenaanboord.nl

en gaat als volgt:  1. 1 mei tot 30 september - jachthavens beoordelen. 2. 1 oktober - nominatie van de 10 best scorende jachthavens. 3. 1 oktober tot 30 november - stemmen op de genomineerde jachthavens. 4. 1 december - bekendmaking van “De leukste jachthaven voor honden”. 5. Aan de winnende jachthaven wordt “DE LEUKSTE JACHTHAVEN VOOR HONDEN” AWARD-2017 uitgereikt. De beoordelingen worden na afloop op de website www.hondenaanboord.nl geplaatst zodat iedereen de jachthavens kan bekijken.  Informatie: info@hondenaanboord.nl

Meer weten?

>>> KLIK HIER <<<



 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen