Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

VACATURE - Telesales talent gezocht met passie voor watersport!

18 januari 2017 Cristian Blog 0

Telesales talent gezocht met passie voor watersport!


Wij zoeken per direct een enthousiaste en pro-actieve persoonlijkheid, die makkelijk telefonisch contact onderhoudt, gesprekken voert en verkoopt. Je taak bestaat uit het onder de aandacht brengen en verkopen van verschillende producten en diensten van Jachthaven.nl bij bestaande en nieuwe klanten.



 

Jachthaven.nl bestaat uit een gevarieerd team dat veel waarde hecht aan flexibiliteit. Je kunt je eigen uren inplannen (minimaal 16 uur per week), de werksfeer is open en informeel, en door de vlakke organisatiestructuur is er ruimte voor eigen initiatieven en krijg je snel verantwoordelijkheid. Jachthaven.nl is een succesvolle startup die bezig is met een landelijke opschaling, jij krijgt in de functie van telemarketeer de mogelijkheid om hierin met ons mee te groeien. Affiniteit met de watersport is zeker een pré, maar geen vereiste.

Over Jachthaven.nl

Jachthaven.nl is opgericht in 2014 en inmiddels het grootste online platform voor jachthavens en ligplaatsen in Nederland. Watersporters kunnen via Jachthaven.nl ligplaatsen voor hun boot reserveren, vergelijkbaar met een een hotelkamer op een hotelboekingssite. Het liggeld is gelijk aan het tarief in het havenkantoor: de gebruiker heeft dus altijd de beste prijs! Op zoek naar een vaste ligplaats? Via Jachthaven.nl kan men gratis offertes aanvragen voor vaste ligplaatsen en winterstalling bij ruim 700 jachthavens door heel Nederland.


Voor wie?

Jong of oud, man, vrouw, meisje of jongen... Wij zijn op zoek naar talent en persoonlijkheid en niet naar een specifiek profiel. Natuurlijk is het handig wanneer je al ervaring hebt met telemarketing of sales, maar wanneer deze vacature je aanspreekt, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen!


 


Solliciteer direct met een korte motivatie en je cv aan bob@jachthaven.nl 



ter attentie van online havenmeester: Bob Hardus

Jachthaven.nl BV
Tournooiveld 4, 2511 CX, Den Haag
T: 070-3462283
E: 

info@jachthaven.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen