Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Uniek waterpolotoernooi in Jachthaven Hattem

30 maart 2016 Cristian Blog 0

HATTEM - Zaterdag 16 juli wordt er in de jachthaven in Hattem een uniek waterpolotoernooi georganiseerd door zwem- en waterpoloclub Hatto-Heim. Afgelopen donderdag vond de kick-off van het evenement plaats met een bijeenkomst voor sponsoren op de rondvaartboot van Rederij Hattem.


De organisatie wil de Hattemers en ondernemers bij de organisatie betrekken om er gezamenlijk een mooi evenement van te maken. "De voorbereidingen zijn in volle gang", vertellen organisatoren Jan-Willem Kroeze, Edgar Leurink, Christiaan Fowler en Mark Kroon. "Er zijn maar weinig toernooien in open water vanwege het stromingsgevaar. Om de veiligheid te kunnen waarborgen staan de reddingsbrigade, duikers van de brandweer en langs de waterkant het Rode Kruis paraat. Veiligheid komt voor alles. Er zijn temperatuur - en kwaliteitsmetingen genomen. Uit de monsters blijkt dat de waterkwaliteit goed is. Het voortraject van de organisatie is soepel verlopen, mede dankzij de enthousiaste medewerking van alle partijen en de gemeente Hattem. De vergunningen zijn inmiddels rond".

In totaal doen aan het waterpolotoernooi 24 teams uit de regio en uit Den Haag mee. Het moet een feest van herkenning worden aangezien de zwem- en waterpolovereniging in het verleden al 24 internationale toernooien organiseerde in het buitenbad van de Watermulder. Aan deze jaarlijkse traditie kwam helaas een einde toen zwembad de Watermulder haar deuren moesten en het nieuwe zwembad de Marke in 2012 werd geopend. In het jaar dat Hatto-Heim 60 jaar bestaat nam de sponsorcommissie het initiatief voor de 25e editie van het toernooi. "De deelnemende ploegen aan de voorgaande toernooien wilden ook nu weer graag meedoen", aldus de heren van de organisatie.

(veluweland.nl)



Een ligplaats boeken voor Jachthaven Hattem doet u

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen