Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Uber kondigt nieuwe service aan: de UberYACHT!

29 april 2016 Cristian Blog 0

DUBAI - Met één handeling op de smartphone hebben mensen tegenwoordig al een taxirit geregeld. Maar wat online transportnetwerk Uber nu heeft bedacht gaat weer een stapje verder. Naast auto's, boten en helikopters, is het nu ook mogelijk om met een luxe jacht van A naar B te komen. Zaterdag presenteert UberYACHT haar nieuwste dienst in Dubai, waar bewoners via hun Uber app toegang krijgen tot een luxe jacht.



Voor een bedrag van $82 kunnen gebruikers onder het genot van eten, drinken, dj's en uitzicht op de iconische kustlijn van de stad, gebruik maken van de nieuwste service. "Bij Uber zijn we voortdurend onze diensten aan het innoveren," vertelt Chris Gratis, general manager van Uber in de Verenigde Arabische Emiraten aan CCN. "We willen meer dan alleen een toonaangevende app, we willen mensen ervaringen bieden die met één druk op de knop al gerealiseerd kan worden."

Uber, dat werd opgericht in 2009, begon naast taxiritten ook boottochten aan te bieden over de Bosporus in Istanboel (UberBoat). Tevens werd het voor gebruikers mogelijk om helikoptervluchten te maken door de Californische Coachella Valley (UberCHOPPER).

"Na het succes van UberChopper in Dubai, zijn we blij om de UberYACHT te introduceren aan de wateren van Dubai met diens exclusieve feesten. We willen de gebruikers hetzelfde gemak bieden als de UberCar of UberChopper, en met hetzelfde niveau van comfort, betrouwbaarheid en toegankelijkheid," voegt Gree aan zijn verhaal toe.

Data provider PrivCo meldde afgelopen zomer dat Uber de meest waardevolle start-up is, wereldwijd. De waarde van het bedrijf wordt geschat op een waarde van $51 miljard. Dagelijks vinden er via Uber naar schatting 3.000.000 ritten per dag plaats.

(CNN)

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen