Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands motorkruiser kopen? Meer over de Gruno 38

3 januari 2018 Cristian Blog 0

Betrouwbaar en veilig. Dat zijn de eigenschappen van de Gruno 38 motorkruiser. Een motorjacht met een comfortabel interieur gemaakt voor aangenaam varen én een aangenaam verblijf aan boord. 


[caption id="attachment_16181" align="aligncenter" width="569"] bron:

www.schepenkring.nl

[/caption]

De Gruno werf uit het Groningse Zoutkamp (meer info >>> HIER <<<) streeft ernaar motorjachten te bouwen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Stalen romp. Degelijke bouwmaterialen. Duurzaam (ook qua laag brandstofverbruik) en waardevast. Een Gruno 38 is inderdaad een motorkruiser die garant staat voor jarenlang heerlijke vakanties op het water. Alle Gruno motorjachten worden overeenkomstig de Europese CE-richtlijnen
voor watersportvaartuigen gebouwd en geleverd. De 38 voet variant is in verschillende uitvoeringen op de markt gebracht.
[caption id="attachment_16184" align="aligncenter" width="506"] Bron:

Jachtbemiddeling v/d Veen

[/caption]


Interieur Gruno 38 
Het interieur van de Gruno kenmerkt zich door veel comfort, ruime zitmogelijkheden en een warme sfeer vanwege de mooie houten afwerking. Er is standaard een ruime achterkabine waar de eigenaarshut met ruim 2-persoons bed, wc en douche zich bevindt. De zitgelegenheid in de punt is ook om te vormen tot tweepersoons slaapgelegenheid. In veel varianten is dit een vaste slaapplaats.


[caption id="attachment_16183" align="aligncenter" width="569"] Een degelijke, comfortabele stuureenheid en veel buitenruimte! (bron: 

www.dehaernautique.nl

)[/caption]


Motorisatie en prijzen Gruno 38 uitvoeringen
De Gruno 38 kent verschillende motoriseringen. De krachtbron heeft gemiddeld rond de 140 pk en is van Vetus, Ford of Iveco, afhankelijk van de verschillende uitvoeringen: sport, classic, royal of elite. De prijzen verschillen in verband met de uitvoering, staat van onderhoud en het bouwjaar. Voor examplaren uit de jaren 80/90 starten de prijzen rond 50.000 euro, voor jongere exemplaren vanaf 100.000 euro.

 

Meer informatie over de beschikbaarheid van de Gruno 38 op de tweedehands markt? Klik >>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen