Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

The Sailing Club en The Sup Club lanceren The S Club Magazine, hét magazine voor niet-bootbezitters

11 mei 2016 Cristian Blog 0

The Sailing Club en The SUP Club lanceren The S Club Magazine, hét magazine voor niet-bootbezitters in Nederland. Het magazine dat als digitaal- en videomagazine verschijnt, heeft als hoofdonderwerpen: zeilen, SUPpen en (board)funsports. 




The S Club brengt het digitale- en videomagazine The S Club Magazine medio juni voor de eerste keer uit. Het 32-pagina’s tellende magazine (digitaal) en 6 a 7 video’s zal voornamelijk gaan over zeilen, SUPpen en (board)funsports. In tegenstelling tot veel bestaande magazines richt The S Club Magazine op de niet-bootbezitter. In Nederland is dat ongeveer de helft van alle waterrecreanten en -sporters.

De leden van The Sailing Club en The SUP Club zullen het magazine in de toekomst automatisch ontvangen, maar ook voor niet-leden is het magazine buitengewoon interessant. Iedereen kan het magazine kosteloos lezen. Tevens worden er hardcovers geprint en zullen de video's via social media campagnes hun weg vinden naar de geïnteresseerden.

De initiatiefnemers van The S Club Magazine: “Met The Sailing Club en The SUP Club merken we dat er onder mensen zonder eigen boot behoefte is om met elkaar leuke activiteiten op recreatief gebied te ondernemen. De 21 locaties van The Sailing Club en bijna 20 van The SUP Club organiseren die evenementen en de leden krijgen veel voordeel met hun lidmaatschapspas. Tel daarbij de eigen buitenlandreizen bij op en het goedkope lidmaatschap en het is duidelijk dat we in een behoefte voorzien. Met The S Club Magazine breiden we die doelgroep uit met veel informatie en entertainment.”

Ook Jan Kruithof, hoofdredacteur Vrije Tijd bij ANWB Media is enthousiast: “Wij denken dat The S Club Magazine een mooie aanvulling is op bestaande watersportbladen als de Waterkampioen. Die richten zich toch voornamelijk op bootbezitters. De groep watergenieters zonder eigen boot wordt steeds groter en blijft in de toekomst groeien. Het magazine speelt daar goed op in en dat ondersteunen wij graag.”

Meer informatie:

www.the-sailing-club.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen