Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Sunseeker Benelux nieuwe eigenaar Uithaven Kamperland

10 november 2016 Cristian Blog 0

De nieuwe eigenaar van Uithaven Kamperland is het Wemeldingse bedrijf Sunseeker Benelux. De nieuwe eigenaren wil de Uithaven omtoveren tot een jachthaven met onder meer een overdekte winterstalling voor boten.

 



Met het afscheid van eigenaren Alex en Marjo de Zwart is ook een einde gekomen aan verschillende activiteiten in de Uithaven. De botsauto's, het Planetarium en 't Spuistraatje zijn na de overname op 1 september gesloten. De onlangs geopende escape rooms en het lasergamen blijft vooralsnog wel actief.

Winterstalling

Tom Wigmore en Dion de Hamer van Sunseeker Benelux willen een deel van de gebouwen omtoveren tot een overdekte winterstalling voor boten. Achter het voormalige Spuistraatje komt een nieuwe hal te staan, waar mensen vanaf de winter van 2017/2018 hun boot kunnen stallen. De eerste verbouwing begint binnenkort. Restaurant De Jagklub verhuist van de eerste verdieping naar de begane grond. Als alles volgens plan verloopt, opent de eetgelegenheid met een nieuwe naam en andere eigenaren in april volgend jaar.

Overigens blijft voorlopig de term Uithaven nog van kracht. Het is nog niet bekend welke naam het complex in de toekomst gaat dragen.

Een ligplaats huren in Uithaven Kamperland kan ook bij ons. Als u

hier

klikt, krijgt u alle benodigde informatie over de haven.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen