Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Smelne Yachtcenter Drachten houdt Open Dag

22 maart 2016 Cristian Blog 0

DRACHTEN - Maandag 28 maart houdt Smelne Yachtcenter in Drachten Open Dag. De moderne werf is op Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur.


Smelne Yachtcenter is al meer dan veertig jaar één van de meest flexibele en spraakmakende werven van Nederland. Wat ooit  is begonnen in een werkplaats, is nu uitgegroeid tot een moderne werf en heeft een ruim aanbod aan kruisers, vletten, trawlers en halfglijders van 10 tot en met 15 meter. Door het innoveren en ontwikkelen van nieuwe modellen is Smelne uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende watersportbedrijven in Europa. Met zo'n 32 modellen is er een ruim aanbod voor vele doelgroepen.

Smelne Yachtcenter BV realiseert daarnaast veel disciplines in eigen huis, zoals onderhoud, refit, winterstalling en jachtbemiddeling. Tevens worden de jachten op de werf in Drachten geheel naar de wens van de klant gebouwd.

Tijdens de open dag zijn er in de open en overdekte verkoophaven de nieuwste modellen te bewonderen. Daarnaast is er ook een ruime collectie aan gebruikte motorjachten te bewonderen.

Meer informatie vindt u op

www.smelne.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen