Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

'Sharing week' : een week lang alles met elkaar delen

19 oktober 2015 Cristian Blog 0

Amsterdam - Huizen, spullen, werkplekken, auto's en maaltijden: we delen steeds meer met elkaar. Om te laten zien wat de deeleconomie allemaal te bieden heeft, organiseert share.nl de landelijke sharing week. Tijdens de week wordt er inzichtelijk gemaakt wat en hoeveel er eigenlijk gedeeld kan worden.



Er valt ontzettend veel te delen. Van auto’s tot appartementen. Van kennis tot klussen. Van eten tot energie. Van spullen tot zorg. Meer en meer mensen en organisaties zien de vele voordelen die de deeleconomie biedt. Dat moet gevierd worden! Vandaar ‘Sharing Week’. Vanaf 21 tot en met 27 oktober gaat heel Nederland een week lang onderling delen, lenen, ruilen, huren en geven.

Het initiatief is er gekomen om zoveel mogelijk mensen en initiatieven mee te laten doen en dingen met elkaar te organiseren. Iedereen kan meedoen en onderdeel uitmaken van de ‘Sharing Week’.

Jachthaven.nl doet ook mee! Heeft u een aanlegplek achterin de tuin of een mooie steiger bij uw vakantiehuis? Dan kunt u via Jachthaven.nl adverteren. Op deze manier kunt u watersporters laten weten welke faciliteiten u aanbiedt, wat er te doen is in de buurt, welk type boten uw ligplaatsen kunnen bereiken en wat de kosten zijn voor het verblijf. Kijk op onze

website

waar u uw privé ligplaatsen kunt registreren en verhuren.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen