Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Rode broekdragers gratis entree HISWA

2 september 2015 Schipper Blog 0

Amsterdam - Rode broeken worden tegenwoordig geassocieerd met vrije tijdskleding voor succesvolle mannen. Hierop heeft de HISWA een ludieke actie bedacht.

Iedereen met een rode broek heeft donderdagmiddag 3 september tussen 16.00 en 17.00 gratis toegang tot de HISWA te Water die momenteel plaatsvindt in Amsterdam-Noord. Bezoekers en exposanten wordt gevraagd zoveel mogelijk in rode broek naar het evenement te komen. De 'rode broeken-dag' wordt feestelijk afgesloten met een 'rode broeken-happy hour' van 18.00 – 19.00 uur, waar alle rode broekdragers voorzien worden van een gratis drankje.

Oorsprong
De traditie van de rode broek vindt haar oorsprong in de zeilsport. De eerste zeilbroeken werden gemaakt van getaand zeildoek, die voor een bruinige kleur zorgde. Later kwam daar rode verfstof bij. Een traditie was geboren.PopulairNog steeds is de rode broek in de watersport een veelvoorkomend fenomeen. De organisatie van de 32 editie van de grootste in-water bootshow heeft daarom besloten de dragers van rode broeken eens flink in het zonnetje te zetten.Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen