Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Privé ligplaatsen verhuren via Jachthaven.nl!

27 augustus 2015 Cristian Blog 0

Jachthaven.nl biedt voortaan de mogelijkheid om privé ligplaatsen online te verhuren. Zo kunt u afmeren op unieke locaties, terwijl ligplaatseigenaren bijverdienen met hun gastvrijheid.Privé ligplaatsen werkt volgens het Airbnb-principe, maar dan voor mooie plekken aan het water. In Nederland zijn duizenden ligplaatsen beschikbaar achter huizen, in vakantieparken, restaurants en bij romantische steigertjes, waar nu niemand gebruik van maakt. Wij willen varend Nederland koppelen aan ligplaatseigenaren, om zo ons waterlandschap nog beter toegankelijk te maken voor watersporters en toeristen.’Uw eigen profiel
Via Jachthaven.nl kunt u uw ligplaatsen aanmelden en beheren met een reserveringssysteem. Op de profielpagina kunt u de locatie van de ligplaats, de beschikbare faciliteiten en foto’s tonen. Er is ruimte voor een informatieve en een wervende tekst en meer. Kortom, met het verhuren van uw eigen ligplaatsen heeft u voortaan een eigen, kleine jachthaven online, en bent u zelf de online havenmeester.

Privé ligplaatsen boeken
Wanneer u zoekt in onze zoekbalk, kunt u zoeken op locatie, regio of jachthaven. Voortaan zullen ook de prive ligplaatsen in de zoekbalk verschijnen. Deze zijn voorzien van een duidelijk lint waarop vermeld staat dat het een privé ligplaats betreft, zodat er geen verwarring kan onstaan over uw boeking: Jachthaven of privé ligplaats.

 

 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen