Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Open Dag Jachthaven Flevostrand op 16 april

8 april 2016 Schipper Blog 0

Harderwijk – Jachthaven Flevostrand, de Harderwijkse vestiging van Yachtcharter Urk, doet dit jaar mee met het grootste outdoor evenement van Flevoland, Flevo Funfields. Ter ere van het evenement organiseert het motorbootverhuurbedrijf op zaterdag 16 april een gezellige open dag.



Watersporters met een voorkeur voor luxe motorkruisers worden tijdens de open dag niet teleurgesteld. Er is namelijk van alles te beleven. Zo is er live muziek, gratis gebakken vis, een springkussen voor de kinderen en volop gelegenheid om de boten te bekijken en te beleven tijdens het varen.

Van alle evenementen is Flevo Funfields hét outdoor event van Flevoland en is toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud. En dat niet alleen: het is ook nog eens gratis. Verder is er op ieder funfield ruimte om te loungen & te chillen, te eten & te drinken en om op te frissen & om te kleden.

De imponerende vloot van Jachthaven Flevostrand is dit jaar uitgebreid met de Vacance 1200, een luxe motorkruiser met 6 tot 8 slaapplaatsen, en dat laat de haven graag aan iedereen zien. Tevens bestaat er dit jaar de mogelijkheid om een day cruiser te huren, waarmee bezoekers uiterst comfortabel kunnen genieten van de zon.

De gratis open dag is van 10.00 tot 16.00 uur. Iedereen die het leuk lijkt, is van harte welkom om een kijkje te nemen bij Jachthaven Flevostrand, Strandweg 1 in Biddinghuizen.

Meer informatie

www.ycu.nl

.

Een ligplaats boeken voor jachthaven Flevostrand doet u

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen