Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Open Dag bij Tip Top Sailing voor zeilcursussen en zeilvakanties

5 november 2015 Schipper Blog 0

Willemstad – Aanstaande zondag 15 november organiseert Tip Top Sailing in Willemstad een Open Dag waarbij het de gelegenheid biedt voor (aspirant) zeilers om zich te laten voorlichten over alle mogelijkheden voor het seizoen 2016.


Bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en een drankje, bijna de gehele vloot met zeer jonge en moderne schepen bezichtigen, waaronder jachten van Bavaria, Beneteau, Dehler, Hanse en Jeanneau.

Tevens kan men zich in het Maritiem Vereniging Gebouw uitgebreid laten informeren over zeilcursussen, de mogelijkheden voor jachtverhuur in Zeeland en op het IJsselmeer en over het uitgebreide programma buitenlandse zeilvakanties. De flottieljeleiding zal meermalen een briefing houden in een Grieks flottielje en zijn er beeldpresentaties van de drie weekse Noordzeeflottieljes.

Bovendien zijn er demonstraties op het water door instructeurs van de zeilschool in o.a. motor manoeuvreren en ‘Grieks ankeren’. Hierbij krijgen bezoekers zelf de mogelijkheid om op te stappen en zelf het roer in handen te nemen. Voor de kinderen is er een maritieme knutselhoek ingericht met begeleiding zodat de ouders in alle rust de steigers kunnen bezoeken en zich kunnen laten informeren.

Van 11 tot 17 uur worden geïnteresseerden van harte welkom geheten aan de Lantaarndijk 4 (binnen locatie, presentaties, knutsel hoek) en Lantaarndijk 6 (demonstraties, bezichtiging vloot, meevaren) in Willemstad. Gratis parkeergelegenheid is er volop aan de nieuwe Jachthaven.

Meer informatie

www.tiptopsailing.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen