Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Onlangs verschenen: vaargids met daarin de 10 mooiste routes van Amsterdam en omstreken

16 februari 2017 Cristian Blog 0

Amsterdam staat natuurlijk bekend om haar prachtige vaarwegen, die met name voor motorboot- en sloepvaarders buitengewoon interessant zijn. Wie wil weten waar al die prachtige vaarroutes bevinden doet er goed aan het nieuwe boek van Frank Koorneef aan te schaffen. Hij schreef onlangs een vaargids met daarin de 10 mooiste vaarroutes van Amsterdam en omstreken.



165 grachten

Zoals iedereen wel weet is Amsterdam een stad met heel veel water binnen zijn grenzen. In totaal telt de stad maar liefst 165 grachten met een totale lengte van zo’n 100 kilometer. Daarbij komen nog belangrijke doorgaande rivieren en vaarten zoals de Amstel, het Noord-Hollands Kanaal en de Kostverlorenvaart.

Vaarroutes en plattegronden

De vele vaarmogelijkheden zijn dan ook de reden waarom bootbezitters van (ver) buiten Amsterdam graag een bezoek brengen aan de stad. Met behulp van deze gids wordt u langs de leukste vaarroutes van Amsterdam geleid. Inclusief duidelijke plattegronden en extra veel informatie over bijvoorbeeld overnachtingsadressen en lokale bezienswaardigheden.

Frank Koorneef is auteur van twee Vaarwijzers en vier routeboeken door Nederland en België. Hij publiceert regelmatig in de Waterkampioen.

Vaarroutes Amsterdam door Frank Koorneef is te koop voor een bedrag van € 14,99.

Meer informatie vindt u op: www.gottmer.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen