Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Ondanks onstuimig weer HISWA 2015 een succes

7 september 2015 Schipper Blog 0

Amsterdam – Ondanks het onstuimige weer hebben bezoekers zich niet laten afschrikken om op de HISWA 2015 af te komen. De meest complete in-water bootshow in Noord Europa, die dit jaar in Amsterdam werd gehouden, beleefde een goed slotweekend met bijna 8.000 bezoekers. De meeste exposanten hebben dan ook goed zaken gedaan. In totaal zijn er een dikke 20.000 bezoekers op de bootshow afgekomen.

[caption id="attachment_4823" align="aligncenter" width="849"] De 'natte' HISWA deed haar bijnaam eer aan. Wij waren er ook: goed kijken![/caption]

Volvo Ocean Race zeilster Carolijn Brouwer van team SCA zorgde voor een spectaculaire start van de botenbeurs door als flyboarder de lucht in te gaan. Ondanks het slechte weer hebben meer dan vijfhonderd schoolkinderen kennisgemaakt met de watersport en hebben bezoekers kunnen deelnemen aan clinics, praktijklessen en proefvaarten. Daarnaast konden geïnteresseerde bezoekers zich vergapen aan de laatste trends in de (inter)nationale jachtbouw en oriënteren op de nieuwste modellen. Met meer dan vijftig primeurs en bijna 300 schepen was er genoeg keus op de HISWA te water 2015. Diverse tentoongestelde schepen zijn verkocht en exposanten geven aan veel goede contacten te hebben gelegd voor de toekomst.

Donderdag 3 september was het rode-broeken-dag op HISWA te water. Zowel exposanten als bezoekers deden mee door in een rode broek te verschijnen. Vanwege het slechte weer op vrijdag kregen exposanten door de organisatie een kop erwtensoep aangeboden. De dag zou worden omgedoopt tot 'snertdag'.

De eerstvolgende botenbeurs is de HISWA boatshow in Amsterdam RAI die wordt gehouden van 16 tot en met 20 maart 2016. De aanstaande editie van HISWA te water 2016 vindt plaats van 30 augustus tot en met 4 september in Amsterdam Marina. 

(www.hiswatewater.nl)

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen