Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Noteer alvast in uw agenda: 8 t/m 12 maart HISWA Amsterdam Boat Show 2017 in RAI Amsterdam

23 februari 2017 Cristian Blog 0

Van woensdag 8 t/m zondag 12 maart vindt de HISWA Amsterdam Boat Show weer plaats in RAI Amsterdam. Of u nu een nieuwe boot, onderdelen of accessoires wilt kopen, liefhebber bent van klassieke schepen of kennis wilt maken met funsports, op de HISWA is voor iedere watersportliefhebber wat wils. Kom langs en verbreed uw horizon op het grootste watersportevenement van Nederland met meer dan 40.000 bezoekers!



 

De 7 watersportwerelden van de HISWA

Of u nu een kajuitzeiljacht of motorboot bezit, of eigenaar bent van een sloep, open zeilboot of sportboot. Of dat u zo nu en dan een boot huurt of liever op een surfplank staat. Op de HISWA Amsterdam Boat Show in RAI Amsterdam is voor ieder wat wils. Om uw bezoek overzichtelijker te maken, is de beurs dit jaar verdeeld in 7 werelden: HISWA Zeilen, HISWA Speed, HISWA Sloep, HISWA Funsports, HISWA Onderdelen & Accessoires, HISWA Shop en HISWA Klassiek.

HISWA Motorboot en Zeilboot van het jaar

Ook worden er dit jaar tijdens de HISWA Boat Show weer de nodige prijzen uitgereikt, waaronder de HISWA Motorboot en Zeilboot van het jaar. Vorig jaar ontvingen er al vijf motorboten en vijf zeilboten een nominatie. Voor 'Motorboot van het Jaar' zijn genomineerd: de Da Vinci 35E, Dutchcat Twelve, Majestic 1300 OC, Marex 310 en XO 360. Kanshebber om ‘Zeilboot van het Jaar’ te worden zijn: de Bente24, Bestevaer 45ST PURE, Dehler 34, Sunbeam 22.1 en X4. De nominaties zijn toegekend door een onafhankelijke vakjury, onder leiding van Martin de Jager (Martin de Jager Yacht Design BV). De winnaars worden tijdens de openingsdag van HISWA Boat Show 2017 bekend gemaakt.

Meer weten? Surf dan naar: hiswarai.nl 

 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen