Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Nominaties ‘Motorbootvaren Prijs 2015’ bekend

25 december 2015 Schipper Blog 0

Heerenveen – De voorstellen voor de Motorbootvaren Prijs 2015 zijn ingediend. Onder leiding van jury voorzitter: Nico van Lamsweerde, heeft de jury twee ingediende voorstellen genomineerd. 



Deze twee genomineerd voorstellen zijn:

1. DroogBoot
DroogBoot.nl biedt permanente opslag van pleziervaartuigen in een magazijn op de wal. De boten worden met behulp van een geautomatiseerd systeem uit het water gehaald en in een grote stellage in een magazijn opgeslagen.

2. De heer Herman Geers
De heer Geers is voorzitter van de watersportvereniging Den Ouden Rhijn.
De jury heeft hem genomineerd vanwege zijn geslaagde inzet voor 50 extra aanlegplaatsen. Dit doet hij in Bodegraven voor een zeer redelijke prijs. Zonder de inzet van Geers zouden dankzij het strikte aanlegbeleid van de provincie Zuid-Holland het aantal aanlegmogelijkheden langs de Oude Rijn flink zijn afgenomen.

De Stichting heeft de prijs in het leven geroepen omdat de prijs een positieve bijdrage kan opleveren aan de bekendheid van het motorbootvaren, aan de acceptatie en de performance van het motorbootvaren en heeft een positieve uitstraling op de doelgroep zelf, de andere watersporters, de belangenbehartigers en het publiek. Daarnaast is het een goed instrument om positieve aandacht te geven aan mensen en organisaties, verenigingen, instanties en/of belangen-groepen die daadwerkelijk iets hebben kunnen betekenen voor de groep motorbootvaarders.

Het bestuur van de Stichting Bevordering Motorbootvaren zal op vrijdag 12 februari 2016 tijdens de openingsbijeenkomst van Boot Holland in Leeuwarden de prijswinnaar bekend maken.

De jury voor 2015 bestond uit Jan Briek, Hans Papenburg, Linda van der Eijck, John Waleveld, Epco Ongering, Wiert Omta.

Meer informatie vindt u op:

www.motorbootvarenprijs.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen