Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Nog te openen jachthaven Cadzand-Bad nu al erg in trek

26 januari 2016 Schipper Blog 0

CADZAND-BAD - De jachthaven bij Cadzand-Bad is populair te noemen, want ondanks dat de haven nog in aanbouw is, is er al zeventig procent van de 125 ligplaatsen vergeven.



De jachthaven heeft meer dan honderd grote ligplaatsen en deze worden allen voorzien van alle modernste faciliteiten. Tevens heeft de haven haar eigen clubhouse, waar er gegeten en gedoucht kan worden. De jachthaven is uniek door haar ligging direct naast een prachtig en ruim zandstrand en grenzend aan het natuurgebied Het Zwin, gelegen tussen Cadzand-Bad en Knokke.

De Royal Yacht Club van België, gevestigd in Antwerpen, gaat de haven in Aardenburg exploiteren. Directeur Patrick Van den Bulck heeft inmiddels laten weten dat de haven in juni of juli opengaat. Oorspronkelijk zou dat al in april of mei gebeuren, maar door de vondst van een aantal explosieven hebben de werkzaamheden wat vertraging opgelopen.

De Royal Yacht Club van België dat al twee jachthavens in Antwerpen heeft en één in Wolphaartsdijk, was ook geïnteresseerd in de jachthaven in de voormalige Veerhaven bij Perkpolder. Een consortium van ontwikkelaar Hulst aan Zee en Sobradis, de financiële holding van de vermogende Vlaamse familie Brantegem, is momenteel echter bezig met de uitwerking van plannen voor hele Plan Perkpolder-gebied. (

PZC

,

www.yachtatcadzandbad.nl

)

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen