Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Nieuwsbrief Jachthaven.nl 2021

15 december 2021 Havenmeester Online Blog 0

Nieuwsbrief Jachthaven.nl 2021

 

Het is al weer bijna 2022 en veel jachthavens zijn bezig met het noodzakelijk onderhoud, of aan het bijkomen van weer een prachtig seizoen 2021.

Jachthaven.nl heeft ook niet stil gezeten, iedere week komen er kleine onderdelen bij die het makkelijker maken om aanvragen te beheren, te beantwoorden of af te wijzen.

 

Waarom gratis?

Jachthaven.nl heeft een ideëel doel om voor onderhoudsbedrijven / jachthavens een gestructureerde wijze van aanleveren van klandizie kosteloos of nagenoeg kosteloos te bieden. Ons geld verdienen we met andere dingen als advertenties. Ook havens die graag hoger in google willen komen betalen graag 39 euro per jaar voor een “Behouden Vaart” pakket. Onderhoudsbedrijven betalen 5 euro per maand. Advertenties van onze trouwe sponsoren zijn echter onze voornaamste inkomstenbron.

 

Geen commissie dus?

Nee, Jachthaven.nl rekent geen commissie.  Voor een overzicht van de pakketten kijk op www.jachthaven.nl/pakketten

 

Eenvoudig in gebruik

Jachthaven.nl maakt het simpel voor het onderhoudsbedrijf of jachthaven in kwestie “Afwijzen of antwoorden” is het devies. En dat 1 druk op de knop.

 

Voor de Onderhoudsbedrijven:

Of u heeft geen trek in de klus die voorligt ,of u denkt “dat zou wel eens wat kunnen zijn” , ook hier is 1 druk op de knop voldoende “afwijzen, of bekijken” . U zit nergens aan vast, maar een simpele reactie naar degene die de opdracht heeft geplaatst, kan leiden tot iets moois.

 

Voor de jachthavens:

Of u heeft geen plek of u heeft plek voor de aanvraag die u binnenkrijgt.  Als u dat niet wenst; stel dan een standaard antwoord in, of laat ons dat gratis doen. Stel een tekst op zoals u deze zou versturen aan iemand die u rechtstreeks benaderd, dan stellen wij dat kosteloos voor u in. Wel zo makkelijk voor u (geen ongewenste aanvragen meer) en een duidelijk antwoord voor de bootbezitter die op zoek is naar een plekje.

 

Actief beheer?

Uitsluitend voor de havens die communicatie met de doelgroep van bootbezitters te omvangrijk vinden bieden we een actieve beheer module. In dat geval is de Online Havenmeester van Jachthaven.nl actief in het beantwoorden van mails en communicatie met de bootbezitter.

Hoe kom ik aan mijn wachtwoord, en waar stel ik het standaard antwoord voor mijn haven in ?

Ga naar https://www.jachthaven.nl/inloggen en druk op “wachtwoord vergeten” met het emailadres waar deze mail ook aan is gericht. De handleiding treft u als bijlage aan.

 

Groet,

Team Jachthaven.nl 

Julius, Bob, Joke  

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen