Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Nieuwe jachthaven bij Kasteel Ooijen in gemeente Broekhuizenvorst

15 november 2016 Cristian Blog 0

De camping in de gemeente Broekhuizenvorst breidt de komende jaren flink uit met onder andere een jachthaven voor 123 boten en 30 drijvende chalets. Ook komt er een terrein voor 90 luxe chalets of stacaravans.



Door de aanleg van een hoogwatergeul bij Ooijen en de heringebruikname van een oude Maasarm ontstaat de komende jaren een schiereiland met daarop recreatiepark Kasteel Ooijen.

De camping in Broekhuizenvorst had sinds 2007 zelf al uitbreidingsplannen en grijpt de gebiedsverandering nu aan om door te groeien naar een ‘kwalitatief hoogwaardig recreatiepark’. Er komt in een nu nog agrarisch gebied bij de Maas een nieuwe jachthaven met plaats voor 123 boten en 30 in het water drijvende chalets. Aan de zuidkant van de bestaande camping Kasteel Ooijen ontstaat een terrein voor 90 luxe chalets of stacaravans.

Omdat over het bestaande terrein een nieuwe waterkering komt te liggen, verdwijnen er in totaal 100 bestaande campingplaatsen. Die worden gecompenseerd op de waterkering (75 plekken) en op een nieuwe plek ten noordwesten van de camping (25 plaatsen).

Zodra de haven klaar is, vindt u alle informatie op jachthaven.nl.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen