Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Nieuwe havenkantoor voor Jachthaven 't Huizerhoofd

7 maart 2016 Cristian Blog 0

HUIZEN - Afgelopen zaterdag werd er met een groot feest het nieuwe havenkantoor van Jachthaven 't Huizerhoofd in gebruik genomen. De manifestatie werd tevens gebruikt om het 40-jarig bestaan van de jachthaven te vieren. Het havenkantoor wordt het nieuwe onderkomen van de havenmeesters en biedt tevens ruimte aan sanitaire voorzieningen voor de ligplaatshouders.



In nog geen jaar tijd is de bouw van het nieuwe havenkantoor gerealiseerd door bouwbedrijf Vreeswijk en Koebrugge. Het ontwerp is van Christiaan Koop Architecten. Het oude havenkantoor dateerde uit 1978, waardoor er voor werd gekozen het af te breken en ruimte te maken voor nieuwbouw.

De ingang met hal en trappenhuis naar de eerste verdieping is gelijkvloers. Op die hal komen de deuren uit van de toilet- en doucheruimtes voor zowel de dames als de heren. Ook de deur naar de gezinsdoucheruimte, waar ouders met kleine kinderen en baby's terecht kunnen, komt uit op de hal. Daarnaast is het het nieuwe gebouw, dat is voorzien van LED-verlichting en vloerverwarming, energieneutraal.

Op de eerste verdieping bevindt zich de administratieve werkplek van de havenmeesters Jaap van Brummelen, Mark van Galen en Mathieu Brouwer. Vanuit de plek hebben ze goed zicht op de in de haven liggende schepen. Met het nieuwe havenkantoor geeft Jachthaven 't Huizerhoofd aan helemaal klaar te zijn voor de toekomst. (

Dichtbij

,

www.jachthavenhuizen.nl

)

Nieuwsgierig naar het nieuwe havenkantoor? Een ligplaats boeken doet u

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen