Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Nieuw botendeelplatform Tubbber gelanceerd

18 december 2015 Cristian Blog 0

Er komen steeds meer platformen in de watersport. Nationale Watersportbank heeft nu een online botenverhuurplatform geïntroduceerd, waar zowel professionele charterbedrijven als particuliere booteigenaren en huurders van boten elkaar ontmoeten. Klanten van Tubbber die een boot willen huren, kunnen op Tubbber kiezen tussen professionele en privéaanbieders.



De prélancering van Tubbber vond in november plaats op de belangrijkste vakbeurs in Berlijn: The International Charter Expo. Verwacht wordt dat er in de zomer van 2016 zo’n 4.000 boten zullen zijn toegevoegd aan Tubbber. Momenteel staan de teller op 360 geverifieerde boten op die allemaal zorgvuldig zijn gecheckt door het Tubbber-team. Iedereen kan er een geschikte boot vinden. Gebruikers krijgen de mogelijkheid op Tubbber kiezen voor een kleine sloep of voor een superjacht. En dat overal ter wereld.

In de zomer van 2014 startten Anne de Vries en Ron Spoelstra met de oprichting van Tubbber. Beiden hebben reeds hun sporen verdiend en zijn al meer dan 20 jaar actief in de botenindustrie. Naast een gedegen netwerk hebben ze ook een schat aan vakkennis. Het Tubbber-team heeft ongeveer 2 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van het platform. Volgens de oprichters is het gebruiksvriendelijk en veilig, want veiligheid was de eerste vereiste. Vanuit deze gedachte wordt elke boot en elk schip pas vrijgegeven nadat de eigendomspapieren in orde zijn, de condities van de boot veilig zijn en de boot persoonlijk is gecheckt.

Tubbber is de ‘matchmaker’ tussen verhuurder en huurder van boten. Het platform zorgt voor veilige betalingen, verzekering van boot en schipper en het persoonlijk checken van de boten en hun eigenaren. Tubbber heeft een eenvoudig registratiesysteem voor booteigenaren en huurders via e-mail of Facebook. Het is het platform waar verhuurders en huurders van boten met elkaar communiceren en elkaar kunnen leren kennen.

Tubbber heeft een samenwerkingsverband met marktleider Adyen, en biedt klanten een volledig veilig betalingssysteem. Dankzij deze samenwerking kan Tubbber in elk land betalingsmogelijkheden bieden. Zo kan Tubbber gebruikt worden in het Nederlands, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Grieks en Kroatisch. Men hoopt in 2017 ook een versie te hebben in het Frans, Russisch en Chinees.

Meer informatie vindt u op

www.tubbber.com

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen