Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

MYS organiseert 7 november Open Dag 2015

20 oktober 2015 Schipper Blog 0

Medemblik – MYS Total Yacht Care organiseert zoals ieder jaar de MYS Snertdag. Dit jaar opent MYS (Medemblik Yacht Service) haar deuren op zaterdag 7 november om het nieuwe winterseizoen in te luiden met een informatieve dag met lezingen, workshops en presentaties van toeleveranciers.



Bezoekers kunnen tijdens de MYS Snertdag zien wat de mogelijkheden zijn voor o.a. interieurbouw, navigatie- en scheepssystemen en dek vernieuwing. Tevens kunnen er vragen over poetswerk, spuitwerk en antifouling worden gesteld zodat uw schip er weer als nieuw uit ziet en goed uitgerust aan het nieuwe vaarseizoen kan beginnen.

Ook bestaat er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de werf van Contest Yachts. Vanzelfsprekend wordt er erwtensoep geserveerd. Naast toeleveranciers als Rake Rigging, Mastervolt en RobWink watermakers zijn er ook specialisten van B&G en Simrad aanwezig voor alle vragen op het gebied van navigatie apparatuur en elektronica. Voor booteigenaren die onafhankelijk willen zijn van walstroom is WhisperPower aanwezig met de kleine en meest stille geweldenaar; de WhisperPower Piccolo Generator.

Zaterdag 7 november is iedereen vanaf 09:30 uur van harte welkom bij MYS, Overleek 7, in Medemblik.

Liefhebbers kunnen zich aanmelden voor de MYS SNERTDAG door een mail te sturen naar info@mys.nl. Vermeld daarbij uw naam en het aantal personen, én of u een rondleiding wilt bijwonen (met vermelding van tijdstip!).

Rondleidingen Contest Yachts en MYS
09:30 uur – 11:00 uur rondleiding over de werf van Contest Yachts en MYS
15:00 uur – 16:30 uur rondleiding over de werf van Contest Yachts en MYS

Meer informatie

www.mys.nl

en

www.contestyachts.com

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen