Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Met de boot naar de kroeg neemt een vreemde wending

24 juni 2021 Havenmeester Online Blog 0

Op woensdagavond, een fijne doordeweekse en zwoele warme zomeravond, ging een man gezellig een biertje drinken bij een kroeg aan de Biest in Weert. Bijzonder was dat hij dit met een klein rubber bootje deed met alle gevolgen van dien.

De man lag met zijn plezierboot in de haven aan de Zuid-Willemsvaart bij de Stadsbrug in Weert en ging van daaruit met een kleine rubberbootje naar de Biesterbrug. Hier legde hij zijn bootje aan de kant en ging vervolgens bij een nabij gelegen kroeg op het terras zitten.

Even later hoorde ze toeters en bellen van de brandweer, politie en een ambulance. Ook de sirene van het duikteam en een team met een boot zorgde voor de nodige aandacht. Zelfs vanuit Nederweert kwam een brandweerwagen met brandweermannen om hulp te bieden voor een persoon te water.

Een actieve buurtbewoner, die actief was met buurtpreventie, had het onbemande bootje zien liggen en belde uit voorzorg de brandweer. Deze werd gealarmeerd voor een ‘persoon te water’ waarbij dan alle registers open getrokken worden.

Bron: Nederweert24

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen