Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Meevaren met de intocht van Sinterklaas in Amsterdam

2 november 2015 Schipper Blog 0

Amsterdam – Dankzij NAUPAR krijgen Sinterklaasfans dit jaar de mogelijkheid om vanaf een sloep de Sinterklaasintocht mee te maken. Kinderen en hun ouders kunnen op zondag 15 november aan boord van de Ivan Frank meevaren met de intocht.




Als de kinderen aan boord stappen krijgen ze een pietenbaret en worden ze in de watten gelegd met diverse lekkernijen, zoals pepernoten, thee en/of koffie en verschillende broodjes. De aanwezige kussens en plaids moeten zorgen voor een comfortabele en warme vaartocht.

Op het moment dat Sinterklaas de Amstel binnen vaart zal de tocht van start gaan. Vanaf dit moment zal Ivan Frank de beroemde Stoomboot gaan volgen. Eenmaal aangekomen bij het Scheepvaartmuseum verlaat de Goedheiligman zijn schip en gaat hij te paard verder. Dit is het moment dat de Ivan Frank begint aan haar terugtocht.

De sloep Ivan Frank beschikt over de nodige faciliteiten, waaronder een hoge, kindvriendelijke reling. Ook kan de boot bij regen volledig worden overdekt en beschikt de sloep over een toilet aan boord.

Meer informatie

www.naupar-amsterdam.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen