Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Kosten van De Groene Draeck kunnen goedkoper

28 september 2015 Schipper Blog 0

Amsterdam — Skipper.nl, de website voor booteigenaren, is voornemens een tegenofferte te doen voor het onderhoud van de Lemsteraak van de Koningin. SP-kamerlid, Ronald van Raak, laat zien dat de onderhoudsprijs ver naar beneden kan worden gebracht. Dit blijkt tevens uit een bericht van de The Post Online van zaterdag 26 september 2015.



Skipper.nl wil een aanvullende offerte opstellen betreffende het onderhoud van de Groende Draeck. Dit is omdat het de mogelijkheid wil bieden om andere bedrijven de kans te geven om tegen een lagere prijs de boot van onderhoud te voorzien.

Afgelopen week is bekend geworden dat het onderhoud van de Groene Draeck meer heeft gekost dan er in de afgelopen vijf jaar is ingecalculeerd. Volgens skipper.nl kunnen de onderhoudskosten gereduceerd worden tot 30% van het voormalig begrootte bedrag.

Mede-oprichter van skipper.nl, Joost Wesseling, stelt dat onderhoud van jachten bijzonder kostbaar is. Hij is van mening dat geld daarin geen rol speelt. ”Onderhoud aan jachten is bijzonder kostbaar, laat daar geen twijfel over bestaan. Maar dat betekent natuurlijk niet dat geld geen rol speelt; ook vermogende booteigenaren willen een goede prijs voor het onderhoud van hun jacht. De Nederlandse staat zou daar geen uitzondering op moeten zijn”, aldus Dhr. Wesseling.

Voor meer informatie kunt u de website van

skipper.nl

bezoeken.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen