Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Jachthaven Reiderhaven: hoe een boer met succes de boten in ging!

24 november 2016 Cristian Blog 0

Geert-Jan Molema begon in 2009 jachthaven Reiderhaven en het bleek het begin van een succesverhaal. Zijn haven bleek door de ideale ligging vanaf het eerste moment in trek te zijn. Het hele verhaal over de oud-akkerbouwer stond woensdag 23 november opgetekend op de website van boerderij.nl.



Geert-Jan Molema (53) uit het Groningse Beerta verkocht zeven jaar geleden een deel van zijn land en begon jachthaven: Reiderhaven. Vanuit zijn haven konden boten binnen vijf minuten op het grote meer van natuur- en woongebied Blauwestad zijn en het bleek een ideale ligging. De jachthaven was direct een doorslaand succes. Het eerste jaar had Molema al 50 klanten.

Meer investeringen
Molema verkocht vervolgens nog meer grond en investeerde in nieuwe hallen waar de boten worden gestald. Compleet met vloerverwarming. Vorig jaar kwam er 2.500 vierkante meter stallingsruimte bij, een uitbreiding naar 6.000 vierkante meter. En zelfs dat lijkt nog niet genoeg. De haven heeft nu ruim 150 klanten en moest dit jaar voor het eerst mensen teleurstellen.

Anticiperende ondernemer
Net als veel andere jachthavens ziet Molema ook nieuwe kansen: hij zet in op een recreatiepark en is onderhand al bezig met de vergunningen. Hij zaaide 5,5 hectare in als grasland, bestemd voor recreatiewoningen. Molema wil in overleg met kopers bouwen. Boerderij.nl stelt geheel terecht dat Molema een anticiperende ondernemer is.

Lees het hele artikel

hier

.

Wil je vertellen wat je van jachthaven Reiderhaven vindt? Een review schrijven kan

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen