Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Jachthaven Regatta Center Medemblik neemt beheer International Sailing Center over

15 maart 2016 Schipper Blog 0

Medemblik – Per 1 april wordt het International Sailing Center Medemblik (ISCM) integraal onderdeel van de jachthaven Regatta Center Medemblik. De gehele haven, het havengebouw en het jachthaventerrein komen daarmee in beheer bij één partij. De nieuwe opzet moet resulteren in een efficiëntere aanpak van het beheer, evenementen en een completer aanbod voor wedstrijdzeilers en trainingsgroepen.



Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de gloednieuwe slaapaccommodatie met 32 bedden en een verblijfsruimte, die naar verwachting met ingang van het nieuwe seizoen klaar is. Tevens zijn er nu vaste aansluitingen voor campers en tenten gerealiseerd en zal MED Trattoria ook diverse andere services verzorgen voor het wedstrijdcentrum.

Komende winter worden de douchefaciliteiten gemoderniseerd en met de geplande uitbreiding van de bootverhuur en zeilschoolactiviteiten komt er tevens meer aandacht voor de breedtesport. De faciliteiten voor de aangepaste sporters worden dan ook geoptimaliseerd.

Het beheer en de exploitatie van het wedstrijdcentrum werd tot op heden verzorgd door het Watersportverbond. Deze taken komen nu dus te liggen bij het Regatta Center Medemblik. Het Watersportverbond behoudt zijn eigen kantoorruimte, berging, trainingen, clinics en opleidingen in Medemblik. (

Zeilen

)

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen