Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Jachthaven moet trekpleister van Steenbergen worden

8 december 2015 Schipper Blog 0

STEENBERGEN - Het is de bedoeling dat de jachthaven in Steenbergen volgend jaar de grote trekpleister gaat worden van het centrum in Steenbergen. Om dit te realiseren komt er een podium dat tijdens evenementen verlicht kan worden, een speelboot voor kinderen, nieuwe aanlegsteigers, nieuwe verlichting en verbeterde parkeerplekken.



De uitvoering van de glamoureuze plannen is maandagochtend van start gegaan. Vanwege de nieuwe damwanden wordt de haven iets kleiner, maar verder wordt de jachthaven vooral op het droge drastisch aangepakt. De aanpak van de jachthaven is de laatste fase in de herinrichting van de N257, waar eerder dit jaar mee werd gestart. Die wegwerkzaamheden zijn inmiddels afgerond. De ambitie is om de jachthaven in mei af te hebben.

Wethouder Cors Zijlmans sprak zich in een verleden al eerder uit over dé trekpleister van Steenbergen. Johan Karelse, projectleider bij KWS Infra, zegt zich in de woorden van de wethouder te kunnen vinden: „De jachthaven is het eerste dat je van de stad ziet. Het moet een eyecatcher worden.” (

BN/deStem

)

Reserveer

hier

een plek voor Jachthaven Steenbergen.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen