Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Jachthaven IJmuiden aan Zee wordt rauwe kustplaats

9 augustus 2016 Cristian Blog 0




Als het aan het college van de gemeente Velsen ligt wordt er op korte termijn leven geblazen in kustplaats IJmuiden aan Zee. Burgemeester en wethouders willen belangrijke stappen zetten om het gebied rond de jachthaven verder te ontwikkelen.








Leven in de kustplaats

IJmuiden aan Zee wordt een kustplaats waar men ultiem kan genieten van de natuur, de zee en het rauwe karakter van IJmuiden. Doel van de gebiedsontwikkeling is om stap voor stap een bijzondere, duurzame en blijvend gewilde kustplaats IJmuiden aan Zee te realiseren. Een kustplaats met bijzondere en gevarieerde woningen, kwalitatief hoogwaardige horeca, shops, culturele en recreatieve voorzieningen. Direct aan de natuur van de duinen en de zee, maar ook dichtbij en goed bereikbaar vanuit de metropoolregio Amsterdam.

Ambitiedocument






Deze doelen en ambities zijn neergelegd in het ‘Ambitiedocument IJmuiden aan Zee’; een actuele uitwerking van de Herziene Kustvisie (2006). Het ambitiedocument zal in september aan de raad ter vaststelling worden voorgelegd. Het ambitiedocument is te lezen op de website van de gemeente Velsen (

www.velsen.nl

). Trekker van het project

KondorWessels

Vastgoed vormt samen met Kennemerstrand NV, Kennemermeer BV en Marina Seaport IJmuiden BV de projectorganisatie. Ook de gemeente sluit aan in het ontwikkelingstraject. Leer hier meer over op: 

www.velsen.nl/artikel/ambitiedocument-ijmuiden-aan-zee-vastgesteld.htm

.


Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen