Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Jachthaven de Eemhof biedt kinderen ligplaatshouders gratis watersport lessen aan

7 maart 2017 Cristian Blog 0

Ligplaatshouders van jachthaven

Marina De Eemhof

kunnen dit seizoen profiteren van gratis watersportlessen voor hun kinderen en kleinkinderen. Alle lessen zullen worden verzorgd door de professionele instructeurs van Eemhof Watersport & Beachclub en er is keuze uit windsurfles, zeilles en wakeboardles. De lessen worden verdeeld over meerdere dagen gegeven en al het materiaal wordt verzorgd.




Windsurfcursus

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen een windsurfcursus volgen, waarbij de basisbeginselen van het windsurfen op een laagdrempelige en veilige manier wordt bijgebracht. Wie de cursus tot een goed einde weet te brengen kan zelfs de VDWS basislicentie behalen. Alle lessen vinden plaats in de privébaai met ondiep water.

Zeilcursus in de Optimist

De optimist is een perfecte boot voor beginners. Deze bootjes zijn geschikt voor één persoon en dit type zeilboot heeft bovendien zijn eigen wedstrijdklasse. Na het leren van de basisbeginselen blijft er dus voldoende uitdaging over. De cursus is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Ook hier kunnen de cursisten de VDWS basislicentie behalen.

Wakeboard kidsclub

Wakeboarden is een van de meest spectaculaire en uitdagende watersporten. Tijdens deze cursus leren de kinderen wakeboarden achter een boot op het water van het Eemmeer. De cursus wordt tweemaal gegeven en is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Interesse? Inschrijven voor de cursus kan

hier

.

 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen