Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Jachthaven Broeresloot: "Je hoeft onze haven eigenlijk niet meer uit om een goede vakantie te hebben"

24 juni 2016 Cristian Blog 0

Aan de rand van watersport stad Sneek, beschut achter de vakantieboerderij, ligt Jachthaven Broeresloot. De haven heeft de beschikking over zowel vaste ligplaatsen als passantenplekken en is gezien alle bestaande voorzieningen en de prachtige situering allesbehalve duur. Dankzij de aanwezige kinderfaciliteiten erg geschikt voor gezinnen, maar ook voor mensen die geen kinderen meebrengen is de haven een absolute aanrader.



Beheerder Monique Feenstra, die zelf ook bij de haven woont, vertelt aan Jachthaven.nl waar het familiebedrijf zich volgens haar in probeert te onderscheiden. "Wij richten ons voornamelijk op het creëren van een gemoedelijk en gezellige sfeer. Daarbij moet de haven voor onze gasten een leuke plek zijn om hun vakantie te vieren. Dat is voor ons het belangrijkste."

Bezoekers van Jachthaven Broeresloot komen niets te kort, want werkelijk alles is op en rondom de haven aanwezig. "Voor kinderen hebben we verschillende faciliteiten. Zo is er een speeltuin en lopen er rondom de boerderij allerlei leuke dieren rond. We zijn dan ook een haven die erg geschikt is voor gezinnen."

Feenstra benadrukt dat de haven ook voor mensen zonder kinderen zeer de moeite waard is. "We hebben een buitengewoon gezellig havencafé waar je heerlijk kunt eten en drinken. Daarnaast kun je op verschillende plekken barbecueën, zijn er meerdere open terrassen aan het water en is er een woonboot inclusief zitruimte waar je in alle rust een filmpje kunt kijken."

Zo langzamerhand begint Jachthaven Broeresloot een volwaardig recreatiebedrijf te worden. Met als gevolg dat het steeds drukker en voller begint te raken. "We zijn ondertussen een haven met zoveel faciliteiten dat je in principe alleen maar hoeft aan te meren. En eigenlijk hoef je er niet eens meer op uit om een goede vakantie te hebben."

Mocht je er toch op uit willen, dan zijn de mogelijkheden volgens Feenstra oneindig. "Voor de zeilers is vooral het Sneekermeer een mooi vaargebied. En voor de motorboten valt een rondje IJlst altijd aan te raden. Je vaart onze haven uit en via Elfsteden stadjes IJlst en Sneek, vaar je zo via de andere kant weer terug."

Meer informatie vind je op de website: www.broeresloot.nl

Wil je vertellen wat je van de haven vindt? Een review plaatsen kan

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen