Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Jachtclub Scheveningen organiseert ISAFety-beurs over veiligheid en veilig varen

12 januari 2016 Schipper Blog 0

Scheveningen – Zaterdag 16 april 2016 wordt er in Scheveningen voor de derde keer de ISAFety-beurs gehouden. Watersporters vinden hier alle benodigde informatie om veilig het water op te gaan.



De dag is vooral bestemd voor alle zoet – en zoutwatersporters, varend op meren, plassen, rivieren en op zee, die het thema veiligheid op het water serieus in acht nemen. Roeiers, surfers, kiters, vissers, wedstrijd – en toerzeilers, pleziervaarders en alle andere belangstellenden worden tussen 11.00 en 17:00 van harte welkom geheten in de haven van Scheveningen. Ter plaatse zal er aan de Hellingweg een compleet beeld worden gepresenteerd van alle verkrijgbare veiligheidsmiddelen.

Belangstellenden vinden er alles op het gebied van apparatuur, trainingen, reddingsmiddelen en keuringen. Tevens zullen de deelnemende bedrijven verscheidene veiligheidsmiddelen tonen en demonstreren, zoals communicatie- en navigatieapparatuur, AIS systemen, kaarten, EHBO kits, brandblussers, veiligheidslijnen, lenspompen en reddingsboeien.

Bovendien kunnen de bezoekers hun reddingsvlotten, reddingsvesten, brandblussers, epirbs en noodsignalen voor een habbekrats laten keuren.

De ISAFety-beurs kunt u vinden ter hoogte van de Hellingweg 120 in Scheveningen. Toegang en parkeren is gratis.

Het initiatief van Jachtclub Scheveningen wordt ondersteund door het Watersportverbond, de KNRM, de Noordzee Club en de Delta Lloyd North Sea Regatta. 

www.isafetyfair.nl



Naast de beurs verwelkomt Jachtclub Scheveningen het gehele jaar door de passanten die Scheveningen aan willen doen voor een kort of langer verblijf. Boeken doet u

hier

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen