Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Jachtcenter Elburg richt zich met installatie zonnepanelen vol op duurzame energie

9 maart 2017 Cristian Blog 0

Jachtcenter Elburg krijgt mede dankzij subsidie, op verschillende daken zonnepanelen geïnstalleerd. De verwachting is dat in april gestart zal worden met de installatie van de zonnepanelen. Het bedrijf Zonnegilde BV voert de installatie uit.



1.4 kilowattuur zonnestroom





De jachthaven, die met name gespecialiseerd is in winterstalling van boten, is gelegen aan de randmeren. Op het terrein zijn diverse bedrijven gevestigd, van een scheepsschilder tot een scheepsmonteur, en van een scheepsbetimmeraar tot een watersportwinkel. Het is de bedoeling dat al deze bedrijven straks gebruik gaan maken van zonne-energie. De verwachting is dat jaarlijks zo’n 1,4 miljoen kilowattuur zonnestroom wordt opgewekt.

Zonnegilde

Zonnegilde BV is de specialist op het gebied van het adviseren en gesubsidieerd realiseren van zonnepanelen-projecten voor de zakelijke eindgebruikers,overheid, aannemers en particulieren. Het bedrijf werkt uitsluitend voor klanten die duurzaamheid in hun werkomgeving / leefruimte serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief, hoogstaand en passend antwoord.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen