Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Internationale vakbeurs METSTRADE groot succes

26 november 2015 Cristian Blog 0

Vorige week donderdag is 's werelds grootste internationale vakbeurs in haar soort, de METSTRADE, met veel succes geëindigd. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal bezoekers dit jaar met 4% gegroeid.


Naast de vaste bezoekers kwamen er dit jaar ook veel geïnteresseerden uit het buitenland. De internationale watersportliefhebbers kwamen onder meer uit Australië, de VS, Griekenland, Turkije, Italië en het Verenigd Koninkrijk om het grootschalige evenement in Amsterdam te bezoeken.

Sinds 2014 kunnen bezoekers van het evenement deelnemen aan een speciaal VIP programma en worden er tevens de Boat Builder Awards for Business Achievement gehouden. Dit jaar werden de eerste winnaars bekend gemaakt op de tweede beursdag tijdens het Boat Builder Awards Gala Dinner in het Amsterdamse Scheepsvaartmuseum.

Volgend jaar kunnen enthousiastelingen van 15 t/m 17 november wederom volop genieten van alles op het gebied van uitrusting en materialen voor de vaarwereld. Ook zal er de ICOMIA World Marina's Confrence worden gehouden in de RAI Amsterdam van 17 t/m 19 november.

(de telegraaf)

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen