Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Integrity 47XL genomineerd voor European Powerboat of the Year 2016

16 september 2015 Schipper Blog 0

Barneveld – In de categorie 'waterverplaatser' is door een vakjury van acht Europese watersportmagazines de Integrity 47XL  genomineerd voor de onderscheiding van ‘European Powerboat of the Year’ 2016. De prijs is een inititatief van het Duitse tijdschrift Boote. Vanuit Nederland is het maandblad Motorboot als één van de acht watersportmagazines bij de toekenning betrokken.



De Integrity 47XL is een zeewaardige polyester trawler met veel comfort en luxe in een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. De motorjacht wordt in opdracht van het Nederlandse Swanta Yachting in China geproduceerd. De Integrity 47XL heeft twee hutten, twee douches, en twee toiletten. Verder beschikt de jacht over een zeer groot achterdek met comfortabele banken met een lengte van maar liefst 400 en 255cm. De glazen achterpui is dubbel schuifbaar. Het schip kan met een Cummins QSB 6.7 480PK een snelheid bereiken van ruim 16 knopen.

Of de Integrity 47XL de onderscheiding ook daadwerkelijk zal krijgen is nog de vraag. De bekendmaking vindt plaats op 23 januari. Tijdens de eerste dag van Boot Düsseldorf 2016.

Meer informatie

www.integritytrawlers.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen